Som ni ser så har jag ändrat om lite bland rubrikerna här i bloggen. Eftersom mitt intresse för stickning går lite i perioder så har jag valt att inkludera även andra kreativiteter under samma rubrik. Det kommer troligen fortfarande att handla en hel del om stickning och garn, men även om annat.

Helgen spenderas till största delen ensam hemma eftersom ManBeast sliter på stålverket. Här hemma ska det städas, tvättas och packas inför årets stora begivenhet, då halva den lilla byn i Dalarna (nästan) och jag och mannen sätter oss på en buss och sällskapsreser till Österrike för en veckas skidåkning. Härligt härligt!

IMG_0523

Österrike 2012.

Trots allt tråkgöra den här helgen så har jag inte kunnat motstå solskenet och begett mig ut i skogen och letat efter tidiga vårtecken. Jag tog med mig systemkameran med tanken att ta en fotopromenad, men jag hann bara ta ett foto innan batteriet tog slut. Så gick det med dem fotopromenaden. Men jag tog i alla fall några foton med mobilkameran.

2015-03-14 15.00.40  

2015-03-14 15.27.54
2015-03-14 15.24.55
Solen sken och våren låg i luften. Men i skogen låg snön fortfarande kvar på marken, s
å än dröjer det nog en liten stund innan vi får gå utan strumpor och skor. Men snart lilla blåsippa, snart!

/Fröken Lokatt

Comments are closed.

Post Navigation